Rreth Nesh

section-63beb9c

4Rrota është risia e Auto Club Albania (ACA)

Kjo platformë moderne dhe e lehtë për t’u përdorur në Shqipëri, u realizua duke i paraprirë tendencave dixhitale të jetës sonë.

Duke qenë se tashmë pothuajse çdo qytetar në Shqipëri zotëron një telefon inteligjent/smartphone përdorimi i 4Rrota bëhet shumë i lehtë dhe i domosdoshëm për shoferët e makinave për monitorim dhe regjistrim të veprimeve me ta.

Automobile Club Albania është shoqatë jo-fitimprurëse, jo-qeveritare e themeluar në Mars të vitit 2007. Qëllimi i saj është të nxisë interesin për automobilat në shoqërinë shqiptare dhe të ndërtojë një forum të dobishëm dhe jetëgjatë për mendimin e përparuar në këtë fushë me dhe për anëtarët e saj. ACA është anëtare e FIA-s (Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit) prej vitit 2008. ACA është anëtarësuar me të drejta të plota edhe në ARC Europe që në Korrikun e vitit 2009 dhe duke filluar nga Janari i vitit 2011 përfaqëson territorin shqiptar në rrjetin SMARC.

//www.4rrota.al/wp-content/uploads/2019/04/welcome_image.jpg
section-2261b58

4Rrota ofron 3 opsione përdorimi:

The school offers the following services for Teenage first-time drivers, new
adult learners and existing drivers with lapsed licenses.

02

Driving Basics

When you first start learning to drive, it can seem a little overwhelming. We know that, but don’t worry.

03

Road Test Preparation

Practice makes perfect! We know you’ve heard that before, but it’s especially true with driving.

section-203575c
section-203575c

Ready For A Safe, Fun
Driving Experience?

The school offers the following services for teenage first-time drivers, new adult learners and existing drivers with lapsed licenses.

Best Safety Measures

Our Instructors are Highly Trained in the latest Safety

Class Formats

We offer In Classroom Drivers Education

Perfect Timing

Now is the perfect time to start your In Class

Affordable Fee

We know this process can be expensive

section-4fb5090

Drively Packages

The school offers the following services for Teenage first-time drivers, new
adult learners and existing drivers with lapsed licenses..

Beginner Driving Courses

49 95 USD
4% per transaction
  • 5 1-hour lessons
  • FREE choice of instructor
  • FREE final exam

Beginner Driving Courses

49 95 USD
4% per transaction
  • 5 1-hour lessons
  • FREE choice of instructor
  • FREE final exam
section-0834215

Just looking for lessons?

The school offers the following services for teenage first-time drivers, new adult learners and existing drivers with lapsed licenses.

or Learn more

section-b221f2d

What Client Says
About Us

The school offers the following services for Teenage first-time drivers, new
adult learners and existing drivers with lapsed licenses..

Logo
Aplikacioni më i ri 4Rrota i jep jetë mjetit tuaj personal ose flotës së kompanisë/biznesit tuaj.

Kontakt

Rr. Ismail Qemali, nr. 32/1, Tirana, Albania

Newsletter