Aplikacioni më i ri 4Rrota Aplikacioni më i ri 4Rrota i jep jetë mjetit tuaj personal ose flotës së biznesit tuaj. Çdo gjë që lidhet me makinën e keni në celularin tuaj. Regjistroni datat e siguracioneve, datat e kolaudimit, datat e shërbimeve, riparim, mirëmbajtjes, datat e blerjeve të karburantit etj. Aplikacioni më i ri 4Rrota Aplikacioni më i ri 4Rrota i jep jetë mjetit tuaj personal ose flotës së biznesit tuaj. Çdo gjë që lidhet me makinën e keni në celularin tuaj. Regjistroni datat e siguracioneve, datat e kolaudimit, datat e shërbimeve, riparim, mirëmbajtjes, datat e blerjeve të karburantit etj.
section-622ac06
section-63beb9c

Si funksionon:

1. Shkarko Aplikacionin 4 Rrota

Në App Store ose në Play Store dhe hapni llogarinë tuaj.

2. Regjistroni të dhënat e mjetit tuaj!

Ju mund të zgjidhni opsionin si individ dhe të regjistroni mjetin personal ose të regjistroni disa mjete të biznesit/kompanisë tuaj.
- Mjeti mund të regjistrohet për herë të parë
- Ose mund të kërkohet tërheqja e një mjeti egzistues
- Targa, të dhëna për siguracionin, kolaudimin, për shërbimet e riparim/ mirëmbajtjes, furnizimin me karburant etj.

3. Shtoni të dhënat e reja

Sa herë që bëni një pagesë/shërbim/furnizim për mjetin tuaj.

4. Aplikacioni ju paralajmëron

Nëse data e siguracionit ose kolaudimit po afron.

5. Shijo çdo udhëtim

Ose edhe qëndrim në makinë poshtë pallatit! 🙂

//www.4rrota.al/wp-content/uploads/2021/06/Untitled-1-1.gif
section-203575c

Shkarko aplikacionin FALAS

opsione-perdorimi

Përfitime

Individ

Hapet llogaria ku shtohen mjetet në pronësi ose në përdorim dhe bëhet menaxhimi i tyre me funksionet si vijon:

Kontroll afate vlefshmërie dokumentacioni

 • Kontroll Teknik
 • Taksa Vjetore
 • Siguracione

Shërbim asistence rrugore

 • Dërgim kërkese për asistencë drejtpërdrejt nga aplikacioni
 • Kontakte

Gjobat

 • Kontrolli i gjobave
 • Pagesa e gjobave

Ndjekje e konsumit të karburantit sipas:

 • Vlerës
 • Sasisë
 • Periudhës së rimbushjes
 • Kilometrave të përshkuara

Shërbimet e riparim/ mirëmbajtjes

 • Shërbimet e kryera
 • Vlera e shërbimeve

Informacione të ndryshme

 • Shërbime emergjence
 • Servise/gomisteri/pika karburanti
 • Pika parkimi
section-17d1be8

Biznese

Hapet llogaria ku shtohen mjetet në pronësi ose në përdorim dhe bëhet menaxhimi i tyre me funksionet si vijon:

Kontroll afate vlefshmërie dokumentacioni

 • Kontroll Teknik
 • Taksa Vjetore
 • Siguracione

Historik shërbimesh riparimi dhe mirëmbajtje

 • Historik karburanti
 • Hapje llogarish individuale për punonjësit përdorues të mjeteve
section-9ae6f07

Biznes

Bizneset e ndryshme servise, gomisteri, pjesë këmbimi mund të na kontaktojnë në mënyrë që të bëhet shtimi i tyre në databazën e aksesueshme nga përdoruesit e aplikacionit 4rrota.

KONTAKTO

rreth-nesh

Rreth Nesh

4rrota është risia e Auto Club Albania (ACA). Kjo platformë moderne dhe e lehtë për t’u përdorur në Shqipëri, u realizua duke i paraprirë tendencave dixhitale të jetës sonë. Duke qenë se tashmë pothuajse çdo qytetar në Shqipëri zotëron një telefon inteligjent smartphone përdorimi i 4Rrota bëhet shumë i lehtë dhe i domosdoshëm për shoferët e makinave për monitorim dhe regjistrim të veprimeve me ta.

Automobile Club Albania është shoqatë jo-fitimprurëse, jo-qeveritare e themeluar në Mars të vitit 2007.

Qëllimi i saj është të nxisë interesin për automobilat në shoqërinë shqiptare dhe të ndërtojë një forum të dobishëm dhe jetëgjatë për mendimin e përparuar në këtë fushë me dhe për anëtarët e saj.
ACA është anëtare e FIA-s (Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit) prej vitit 2008. ACA është anëtarësuar me të drejta të plota edhe në ARC Europe që në Korrikun e vitit 2009 dhe duke filluar nga Janari i vitit 2011 përfaqëson territorin shqiptar në rrjetin SMARC.
Ka një rrjet të mirëorganizuar të asistencës rrugore në të gjithë Shqipërinë dhe ofron shërbime të shumta.

Logo
Aplikacioni më i ri 4Rrota i jep jetë mjetit tuaj personal ose flotës së kompanisë/biznesit tuaj.

Kontakt

Rr. Ismail Qemali, nr. 32/1, Tirana, Albania

Newsletter